H.J.E. Wenckebachweg 65-69
Amstel Business Park
1096 AK Amsterdam
Bel ons nu: 020 6681960

Top_banner_Spuiterij

Spuitwerk op maat

(niet alleen auto's)


Duyndam is zeer vakkundig op het gebied van spuitwerk. Wij hebben alle mengformules tot onze beschikking en verrichten ook speciaal spuitwerk.

Behalve op voertuigen is ons spuitwerk toepasbaar op meubels, keukens, panelen en kleinere objecten zoals trofeeën, dummies, schaalmodellen, bokalen en mock-ups; U kunt het zo gek niet verzinnen of we kunnen het professioneel voor u spuiten!

Vraag wat er allemaal mogelijk is!

Hoogwaardige spuiterij
Wij zijn professioneel uitgerust voor groot en kleiner spuitwerk op maat. Vanzelfsprekend beschikken we over alle benodigde vakdiploma’s en certificaten en kunnen bogen op meer dan 50 jaar ervaring.

Onze dubbele spuitcabines zijn uitgerust met Patroonspuiters en verwerken natuurlijk PPG Lak.
Alle fabriekskleuren beschikbaar
Ook wij gaan met onze tijd mee, dus alle oude én splinternieuwe fabriekskleuren zijn digitaal beschikbaar omdat wij op alle kleuren databases zijn aangesloten.

Of bekijk onze uitgebreide kleurenwaaier en maak uw keuze. Vanzelfsprekend kunnen we ook met uw eigen aangeleverde waaier of staal met (RAL) kleurnummer werken of een speciale kleur voor u mengen.
Desgewenst kunnen we een staaltje voor u spuiten om te vergelijken met bestaande materialen.
Vakkundig & Speciaal spuitwerk. Snel klaar!
Omdat wij alle disciplines in eigen huis hebben, leveren we niet alleen vakwerk, maar doen dat ook nog eens heel snel.

Immers, we hoeven niets uit te besteden. Bij ons is alles ‘’turn-key’’ in huis. Het volledig ontzorgen van al uw schadeherstel wensen, uw auto-cleaning en speciaal spuitwerk is het motto van Duyndam Autoschade.

We zijn u graag van dienst!