H.J.E. Wenckebachweg 65-69
Amstel Business Park
1096 AK Amsterdam
Bel ons nu: 020 6681960

Top_banner_Autoschade

Zero Bikes Amsterdam

Autoschade-herstel voor particulieren & bedrijven

Sinds 1963 repareert Duyndam autoschades. Wij beschikken dus over meer dan 55 jaar ervaring! Heeft u schade, groot of klein? U kunt bij ons terecht voor alle reparaties, zelfs aan kunststof onderdelen, en ontstickeren. Uw voertuig is weer snel als nieuw en gereed voor gebruik.

Bij Duyndam staat persoonlijke service zeer hoog in het vaandel. Wij doen er alles aan om het reparatie-proces zo makkelijk mogelijk voor u te laten verlopen.

Naast vakkundige reparaties regelen wij ook de berging van uw voertuig, vervangend vervoer en handelen we de volledige administratie af. Dit uiteraard in overleg met uw verzekeraar. Zonder zorgen zo snel mogelijk de weg weer op, dat is onze missie.

Schade? Wij zijn er om u te helpen!

Na schadeherstel reinigen we uw auto altijd gratis!Schade melden, wij helpen u direct

Bel ons: 020 6681960 Email ons!
Focwa_KZS_STEK

Wij helpen u met:

Gegarandeerd vakwerk
FOCWA Eurogarant
Duyndam Autoschade is een FOCWA Eurogarant bedrijf.
Wij geven 4 jaar garantie op onze herstelwerkzaamheden.

KZS gecertificeerd
Deze kwaliteitsnorm is op initiatief van de brancheorganisatie voor de schadeherstelbedrijven FOCWA opgesteld in overleg met de volgende opdrachtgevers:
- Verzekerings- en leasemaatschappijen
- De ANWB als vertegenwoordiger van de individuele opdrachtgever
- Leveranciers van auto-bedrijven, auto-importeurs en autolak-leveranciers

STEK gecertificeerd installateur
Duyndam beschikt over de STEK erkenning. Dat wil zeggen dat wij als bedrijf gecertificeerd zijn om auto airconditioning systemen te vullen en te repareren.
Schadeopname op locatie & Berging
Bent u zelf niet in staat uw schade vast te stellen, dan doet Duyndam dat graag voor u. Wij maken vakkundige foto’s op locatie en regelen binnen 24 uur een afspraak voor de reparatie. Zo versnellen wij de doorloop van uw schade. Indien noodzakelijk, of gewenst, bergen wij uw voertuig natuurlijk ook.
Vervangend vervoer
Indien gewenst stellen we een tijdelijke auto voor u beschikbaar, of maak gebruik van onze gratis elektrische scooter service als tijdelijke oplossing.
Fleetservice & special projects
Heeft u een (lease) wagenpark of vloot bedrijfswagens? En u wilt uw service verhogen en de kosten reduceren.
Wij assisteren u graag bij de vloot optimalisatie / veiliger rijden / brandstofkosten reductie / terugdringen van kosten (te laat) onderhoud / etc.

Vraag naar onze op maat gesneden dienstverlening.
Uitdeuken zonder spuiten & Small repair.
Geen echte lakschade maar wel deukjes? Wij verwijderen deze snel en eenvoudig zonder bij te spuiten. Dat scheelt u geld en levert het beste resultaat.

Kleine krasjes, geschaafde bumper hoekjes of steenslag? Met onze hoogwaardige techniek kunnen wij plaatselijk bijspuiten en te allen tijde kleine deelreparaties uitvoeren. Zo bespaart u geld en tijd.
Reparatie van alle Bumpers, Bekleding & Dashboards
Met onze alternatieve technieken repareren wij o.a. alle soorten kunststof bumpers.
Heeft u scheurtjes en/of brandgaatjes in uw velours of lederen bekleding? Wij maken deze zo goed als onzichtbaar.

Dit geldt ook voor alle dashboards. B.v. schade het inbouwen van een carkit of een inbraak. Wij herstellen ook deze schade zeer nauwkeurig voor u.
Ook scooter reparaties
Onze schadespecialisten beperken zich vanzelfsprekend niet tot het herstellen van auto’s. Ook voor reparaties aan uw motor of scooter bent u bij ons aan het juiste adres.

Wist u overigens dat wij al ruim 12 jaar Dé specialist zijn in het leveren en repareren van elektrische scooters? Wij zijn dus de echte pioniers in elektrisch transport.
Schadeaangifte & Soepele verzekeringsvoorwaarden
Wij helpen u graag met het correct invullen van uw schadeaangifteformulier zodat uw verzekeraar de juiste informatie krijgt en uw schade ook wat dat betreft, effectief kan worden afgehandeld. Overigens nemen wij eventuele gunstige polisvoorwaarden van uw verzekeraar gewoon over. Dat kan bijvoorbeeld een korting op uw eigen risico zijn of de mogelijkheid tot vervangend vervoer.

Daarnaast bepaalt u zelf waar u uw auto laat repareren. Duyndam regelt de betaling rechtstreeks met uw verzekeraar zodat u de rekening niet eerst zelf hoeft te betalen.
Valet parking service
Heeft uw auto schade en gaat u binnenkort vliegen vanaf Schiphol? Dan kunt u uw auto gewoon achterlaten bij Valet Parking op Schiphol en bij terugkomst staat uw auto weer gerepareerd en volledig schoongemaakt voor u klaar.

U heeft er geen omkijken naar. Ook dat is de service van Duyndam autoschade!

Laat uw auto bij ons repareren en ontvang

Nu 15% korting op een carcleaning!