H.J.E. Wenckebachweg 65-69
Amstel Business Park
1096 AK Amsterdam
Bel ons nu: 020 6681960

Top_banner_Carcleaning

Professionele reiniging van uw auto

Het vakkundig reinigen van uw auto is een belangrijk onderdeel van onze service die wij ook bieden wanneer u uw voertuig ‘showroom klaar’ wil maken. Denk aan het verwijderen van stickers, (verf)spetters, teer en roest. Duyndam werkt volgens professionele systemen en richtlijnen die u hieronder kunt lezen.


Maak nu een afspraak

Showroom-Ready-logo-orginineel Swisstec Duyndam

Wij bieden:

Reconditioning / Showroom gereed / Poetsen
Duyndam brengt het in- en exterieur van uw voertuig in showroomconditie. Van wassen en uitzuigen tot het reuk- en vlekvrij maken van het interieur.

Dat geldt dan vanzelfsprekend ook voor de velgen, de banden(glans) en al het glas-, spiegel- en chroomwerk.
Wilt u uw auto b.v. verkopen of gewoon zelf het gevoel van een nieuwe auto weer ervaren, dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Geurbehandeling & Ontstickeren
Middels onze unieke ozonbehandeling verwijderen we nare luchtjes uit uw interieur. Denk hierbij b.v. aan rook- of hondenluchtjes.

Daarnaast verwijderen we uw oude belettering. En tevens kunnen wij er dan direct voor zorgen dat (indien gewenst) uw nieuwe belettering op uw voertuig wordt aangebracht.
Haal- en brengservice
Indien gewenst halen wij uw voertuig bij u thuis of op de zaak op, en leveren we deze na de behandeling (reparatie en/of cleaning) weer af op de door u gewenste locatie.